Om os

FUMAC A/S

FUMAC A/S er en førende dansk producent af kontormøbler med forhandlere i hele Nordeuropa.

Med forbrugernes ønsker og behov vil vi i FUMAC udvikle og markedsføre kontormøbler, hvor funktionalitet, kvalitet og design er forenet med markedets bedste pris.

FUMAC står for løsninger med høj brugsværdi i høj kvalitet til attraktive priser.

En højt kvalificeret medarbejderstab, som styrer en toptrimmet maskinpark, er med til at sikre en ensartet og høj standard.

Historie

FUMAC A/S blev grundlagt i 1956 i Handbjerg som Handbjerg Møbelfabrik A/S. Med møbelsnedkere ved roret var de stolte håndværksmæssige principper og sans for detaljer i fokus. I produktionen i dag fører vi disse principper og traditioner videre.

Produktudviklingen har hele tiden været koncentreret om funktionelle kontormøbler, hvor god form og kvalitet er forenet med en attraktiv pris.

I år 2000 startede vi samarbejdet med de prisvindende danske arkitekter og designere Busk+Hertzog. I samarbejde har vi udarbejdet et bredt sortiment med fin sammenhæng både visuelt og kvalitetsmæssigt. Flere af de designede produkter har gennem de seneste år vundet internationale design priser, som Red Dot Award og Good Design.

Produktionen er i dag samlet i Vinderup med et fabriksareal under et tag på mere end 18.000 kvadratmeter. Ved at være på forkant med den teknologiske udvikling ser vi investeringer i den nyeste teknologi som en af de væsentligste årsager til, at vi kan bevare produktionen i Danmark og dermed dels få en mere fleksible produktionstid, såvel som reaktionstid fra ide til produktion af det færdige produkt.