• Dansk
English site is coming soon
Fremgang på alle felter

Fremgang på alle felter

Pressemeddelelse: Den vestjyske møbelproducent FUMAC i Vinderup viser endnu en gang fremgang i årets nyligt offentliggjorte regnskab. En stigning i overskuddet på over 50% samt en pæn stigning i alle nøgletal vidner om, at virksomheden for alvor har vind i sejlene.

FUMAC der i mange år udelukkende har fokuseret på kontormøbler har inden for de seneste år vundet indpas på boligmøbelmarkedet samt OEM/Private Label markedet. Det er dog kontormøbelmarkedet, især i Norge, der udviser den største vækst i det forgangne regnskabsår. En vækst der kunne have været endnu større, hvis det ikke havde været for den efterhånden længe pressede norske krone.

Adm. direktør Per Susgaard er naturligvis træt af den svage norske krone, men det overskygger ikke hans glæde over årets resultat: ”Vi har meget at være glade og stolte over. Det er rart at vide, at de tiltag, vi har gjort i årets løb, også lønner sig”, udtaler den adm. direktør. FUMAC har investeret i produktudvikling og nye kunder samtidig med, at de har øget kapaciteten og foretaget andre især grønne strategiske investeringer i de seneste år.

”Vi fokuserer meget på bæredygtighed og arbejder blandt andet efter ISO 14001 miljøledelsessystemet, udarbejder grønt regnskab, genanvender mest muligt og fokuserer på udvalgte Verdensmål, især Verdensmål nr. 12 vedrørende ansvarligt forbrug og produktion samt Verdensmål nr. 3 vedrørende sundhed og trivsel”, fortæller den adm. direktør Per Susgaard. ”Vi har i flere år udelukkende indkøbt FSC® certificerede råvarer, og vi har været FSC® certificeret på udvalgte varer siden 2017. Fra og med årsskiftet forventer vi at kunne sælge alle kontormøbler som FSC® certificeret”, udtaler Per Susgaard og tilføjer, at FUMAC for længst har udskiftet al emballage til FSC® certificeret emballage.

”Hvis jeg skal pege på noget, vi skal blive bedre til, er det at gøre opmærksom på os selv. Det ligger nok i den vestjyske beskedne mentalitet eller også er vi bare forvænte med, at kunderne kommer af sig selv” siger den adm. direktør. Direktøren fremhæver, at FUMAC modtager et stigende antal henvendelser fra andre ’konkollegaer’ i branchen, der er nysgerrige efter at høre mere om firmaet. ”Og når de så hører, hvem vi ellers samarbejder med nationalt og internationalt, bliver de endnu mere interesserede i et potentielt samarbejde”, siger Per Susgaard med stolthed i stemmen men han er også ydmyg: ”Vi ved godt, at vi skal gøre os fortjent til kundernes opmærksomhed, så det er hårdt arbejde”.

Ledelsen forventer en fortsat fornuftig udvikling i 2020. Selvom branchen er presset og truet af udenlandske aktører, har FUMAC ingen planer om outsourcing. ”Vi bliver i Vinderup. Vores medarbejderes mangeårige erfaring og møbelsnedkerkompetencer kan ikke erstattes”, fastslår adm. direktør Per Susgaard. ”Desuden tilbyder vi bæredygtige totalløsninger – fra ide og design til produktion med kort leveringstid – som udlandet ikke umiddelbart kan hamle op med”, slutter den adm. direktør.

Yderligere oplysninger:
Per Susgaard, adm. direktør, FUMAC A/S, mobil 40 28 70 34, ps@fumac.dk
Bjarki Mohr, bestyrelsesformand, FUMAC A/S, mobil 21 84 63 33, bjarki.mohr@gmail.com

Download pressemeddelelse pr. 30-10-2019

Tjek Wood Supplys omtale her: Møbelproducent har genvundet fodfæstet – bedste resultat i årevis

 

Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Læs mere…