English site is coming soon
Ø48 stole kampagne

Ø48 stole kampagne

Vi kører lige nu kampagne på vores multifunktionelle stoleserie Ø48 designet af Says Who: Ekstraordinær 20% rabat udover normal forhandlerrabat på vejledende bruttopriser ekskl. moms.

Tilbuddet gælder ved bestilling inden den 31.12.2021 eller så længe lager haves. Kontakt kundeservice på post(at)fumac.dk eller +45 86 44 81 22 for at høre status på lagerbeholdning på de forskellige modeller og varianter.

Ø’et symboliserer det danske ophav og refererer til det unikke danske sprog. Ø er samtidig den internationale betegnelse for diameter, gengivet i stolen som set oppe fra, er helt cirkulær med en diameter på 48 cm. Udgangspunktet i den rene geometriske cirkel giver en arkitektonisk renhed, mens de kurvede former i sædet tilfører en balance mellem enkelthed og organisk blødhed.

Stoleserien er oplagt som mødestol, kantinestol, konferencestol, gæstestol – samt som spisebordsstol i hjemmet. Serien fuldendes med en elegant barstol.

Se et udvalg af de mange varianter – fra klassiske skalstole med slanke, sorte pulverlakerede stålstel til swivelstel eller natur- og sortlakerede træben – under Ø48 stole og barstole