English site is coming soon
Ledige jobs

Ledige jobs

Uopfordrede ansøgninger

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, hvis du gerne vil arbejde med kvalitetsmøbler i et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø med korte beslutningsveje i en moderne virksomhed i vækst.

Vi modtager gerne din ansøgning, uanset om du er interesseret i et job i produktionen, på kontoret eller ’landevejen’ og uanset om du er interesseret i dag-, aften- eller nathold, og uanset om du er ufaglært eller faglært. Er du faglært, er du måske maskinsnedker, møbelsnedker, industrilakerer, autolakerer, tømrer eller snedker.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø, attraktive arbejdstider, en god sundhedsordning/-forsikring, pensionsordning, frugtordning samt en aktiv personaleforening, der tilbyder spændende aktiviteter og gode rabataftaler med andre virksomheder ligesom du har mulighed for at købe vores flotte produkter til en attraktiv personalepris.

Hvis du ønsker at søge job hos os, kan du sende din ansøgning, CV og anbefalinger til post(at)fumac.dk. Skynd dig – vi er en masse engagerede kollegaer, der glæder sig til at tage godt imod dig!