English site is coming soon
Ledige jobs

Ledige jobs

Afdelingsleder til montagehaller

Vi søger til vores montagehaller en løsnings- og udviklingsorienteret og fagligt velfunderet afdelingsleder med stor eksekveringskraft, der kan bidrage til forsat at udbygge virksomhedens positive udvikling og vækst. Med reference til vores produktionschef får du ansvaret for at sikre og videreudvikle vores vareflow, performance og kvalitet på delvarer. Du får personaleansvar for ca. 25 medarbejdere.

Dine primære opgaver er:

  • Opfølgning på daglige og ugentlige KPI’er
  • Fokus på performance – ’the line must run’
  • Løbende implementering af Lean og produktivitetsforbedrende tiltag
  • Bindeled mellem vores maskinafdeling og montagehal
  • Tæt dialog med vores logistikansvarlige for sikring af rettidige leveringer
  • Planlægning af kapacitet og flytning af bemanding efter behov
  • Sikring og optimering af vareflow på især delvarer
  • Ansvar for datadisciplin på delvarer
  • Ad hoc

Du får en central rolle i virksomheden. Du skal kunne trives med det ene øjeblik at have arbejdstøjet på og i det næste øjeblik at være i dialog med vores PTA afdeling, kundeservice, planlægning samt ledelse omkring løsning af eventuelle udfordringer. Du skal med andre ord have interesse i lean og ledelse samt sætte en ære i at det klassiske håndværksmæssige arbejde udføres til perfektion. Læs mere om jobbet her og skynd dig at sende din ansøgning til produktionschef John Nielsen, jni(at)fumac.dk.

Uopfordrede ansøgninger

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, hvis du gerne vil arbejde med kvalitetsmøbler i et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø med korte beslutningsveje i en moderne virksomhed i vækst.

Vi modtager gerne din ansøgning, uanset om du er interesseret i et job i produktionen, på kontoret eller ’landevejen’ og uanset om du er interesseret i dag-, aften- eller nathold, og uanset om du er ufaglært eller faglært. Er du faglært, er du måske maskinsnedker, møbelsnedker, industrilakerer, autolakerer, tømrer eller snedker.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø, attraktive arbejdstider, en god sundhedsordning/-forsikring, pensionsordning, frugtordning samt en aktiv personaleforening, der tilbyder spændende aktiviteter og gode rabataftaler med andre virksomheder ligesom du har mulighed for at købe vores flotte produkter til en attraktiv personalepris.

Hvis du ønsker at søge job hos os, kan du sende din ansøgning, CV og anbefalinger til post(at)fumac.dk. Skynd dig – vi er en masse engagerede kollegaer, der glæder sig til at tage godt imod dig!