English site is coming soon
Ledige jobs

Ledige jobs

Maskinsnedker/tillært søges til aftenhold til kørsel med Homag maskingade

Vi har fortsat travlt hos FUMAC og søger derfor hurtigst muligt en maskinsnedker eller tillært til vores aftenhold.

Jobbet består i kørsel med Homag maskingade.

Vi er ca. 80 medarbejdere i vores produktion og forventer fortsat stigende aktivitetsniveau. Aftenholdet består i dag af 13 medarbejdere, der arbejder 4 dags uge med start mandag eftermiddag.

Det er en fordel, at du har erfaring i kørsel med maskingade. Du har gerne erfaring indenfor plademøbelproduktion samt stor interesse i at arbejde med kvalitetsmøbler.

Du kan tale, forstå og læse dansk. Du sætter en ære i at få tingene fra hånden i den rette kvalitet. Du har et godt humør og kan arbejde både selvstændigt og i teams. Truckkort er en fordel men ikke et krav.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø, attraktive arbejdstider, en god sundhedsordning, en aktiv personaleforening samt engagerede kollegaer, der glæder sig til at tage imod dig.

Hos os er kvalitet, ny teknologi og effektiv produktion vigtig for at kunne tilbyde de bæredygtige møbelløsninger, vores kunder ønsker.

Hvis du er interesseret i at høre mere/søge jobbet, kan du kontakte Supply Chain Manager Michael Flæng Larsen på mfl(at)fumac.dk.

Uopfordrede ansøgninger

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, hvis du gerne vil arbejde med kvalitetsmøbler i et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø med korte beslutningsveje i en moderne virksomhed i vækst.

Vi modtager gerne din ansøgning, uanset om du er interesseret i et job i produktionen, på kontoret eller ’landevejen’ og uanset om du er interesseret i dag-, aften- eller nathold, og uanset om du er ufaglært eller faglært. Er du faglært, er du måske maskinsnedker, møbelsnedker, industrilakerer, autolakerer, tømrer eller snedker.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø, attraktive arbejdstider, en god sundhedsordning/-forsikring, pensionsordning samt en aktiv personaleforening, der tilbyder spændende aktiviteter og gode rabataftaler med andre virksomheder ligesom du har mulighed for at købe vores flotte produkter til en attraktiv personalepris.

Hvis du ønsker at søge job hos os, kan du sende din ansøgning, CV og anbefalinger til post(at)fumac.dk. Skynd dig – vi er en masse engagerede kollegaer, der glæder sig til at tage godt imod dig!