English site is coming soon
Ledige jobs

Ledige jobs

Ledige jobs

Januar 2019: Industrilakerer til hhv. aften- og nathold

Vi søger dygtige industrilakerere eller evt. tillærte til kantlak på aften- og nathold. Jobbet omfatter håndsprøjtning og slibning af emner. Det er vigtigt, at du er fleksibel, har lyst til at arbejde med møbler og er kvalitetsbevidst. Du skal kunne arbejde både selvstændigt og i teams. Der er tale om en 4 dages arbejdsuge. Aftenholdet arbejder fra mandag eftermiddag og natholdet arbejder fra søndag aften. Kontakt Supply Chain Manager Michael Flæng Larsen på mfl@fumac.dk, hvis du er interesseret i at søge stillingen eller har spørgsmål.

December 2018: Kvalitets- og miljøansvarlig

Vi søger en struktureret, motiveret og handlekraftig kvalitets- og miljøansvarlig, der kan bidrage til fortsat at udbygge virksomhedens positive udvikling og vækst. Med reference til R&D direktøren får du ansvaret for vores kvalitetsbeskrivelser og -procedurer samt miljømærkning. Læs mere her.

Uopfordrede ansøgninger

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, hvis du gerne vil arbejde med kvalitetsmøbler i et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø med korte beslutningsveje i en moderne virksomhed i vækst.

Vi modtager gerne din ansøgning, uanset om du er interesseret i et job i produktionen, på kontoret eller ’landevejen’ og uanset om du er interesseret i dag-, aften- eller nathold, og uanset om du er ufaglært eller faglært. Er du faglært, er du måske maskinsnedker, møbelsnedker, industrilakerer, autolakerer, tømrer eller snedker.

Hvis du ønsker at søge job hos os, kan du sende din ansøgning, CV og anbefalinger til post@fumac.dk.