English site is coming soon
Ledige jobs

Ledige jobs

Maskinsnedker/tillært til kørsel med Homag maskingade på aftenholdet

FUMAC A/S søger en maskinsnedker eller tillært til primært at køre med Homag maskingade på aftenholdet, da vores kære kollega, der betjener maskingaden i dag, ønsker at gå på pension efter mere end 41 år hos os.

Nødvendig oplæring vil foregå på daghold via sidemandsoplæring.

Det er en fordel, at du har erfaring i kørsel med maskingade. Du har gerne erfaring indenfor plademøbelproduktion samt stor interesse i at arbejde med kvalitetsmøbler.

Du har et godt humør.

Du kan tale, forstå og læse dansk.

Du er ikke bange for at give en hånd med, når der er behov for det.

Du har lyst til at arbejde sammen med en masse gode kolleger.

Du sætter en ære i at få tingene fra hånden i den rette kvalitet.

Det er vigtigt, at du både kan arbejde selvstændigt og i teams.

Truckkort er en fordel men ikke et krav.

Pt. er vi ca. 70 dygtige medarbejdere i vores produktion, hvor aftenholdet består af 14 medarbejdere.

Hos os er kvalitet, ny teknologi og effektiv produktion vigtig for at levere de bæredygtige møbelløsninger, vores kunder ønsker. Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø, attraktive arbejdstider (mandag-torsdag kl. 15:00-00:05 inkl. pauser), en god sundhedsordning, frugtordning, en aktiv personaleforening samt engagerede kollegaer, der glæder sig til at byde dig velkommen.

Hvis du er interesseret i at søge jobbet eller høre mere, kan du kontakte afdelingsleder Per Kusk Laursen på pkl@fumac.dk

Uopfordrede ansøgninger

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, hvis du gerne vil arbejde med kvalitetsmøbler i et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø med korte beslutningsveje i en moderne virksomhed i vækst.

Vi modtager gerne din ansøgning, uanset om du er interesseret i et job i produktionen, på kontoret eller ’landevejen’ og uanset om du er interesseret i dag-, aften- eller nathold, og uanset om du er ufaglært eller faglært. Er du faglært, er du måske maskinsnedker, møbelsnedker, industrilakerer, autolakerer, tømrer eller snedker.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø, attraktive arbejdstider, en god sundhedsordning/-forsikring, pensionsordning, frugtordning samt en aktiv personaleforening, der tilbyder spændende aktiviteter og gode rabataftaler med andre virksomheder ligesom du har mulighed for at købe vores flotte produkter til en attraktiv personalepris.

Hvis du ønsker at søge job hos os, kan du sende din ansøgning, CV og anbefalinger til post(at)fumac.dk. Skynd dig – vi er en masse engagerede kollegaer, der glæder sig til at tage godt imod dig!