English site is coming soon
Ledige jobs

Ledige jobs

Vedligeholdelsestekniker til aftenhold

FUMAC søger en selvstændig, struktureret og handlekraftig vedligeholdelsestekniker, der brænder for at arbejde med teknik, maskiner og forebyggende vedligehold på vores højteknologiske møbelfabrik. Med reference til vores servicetekniker på dagholdet får du ansvaret for at sikre, at vores udstyr altid kører som planlagt via forebyggende vedligehold samt løbende reparationer. Der er tale om et udfordrende job på en 4 dages arbejdsuge mandag til torsdag fra kl. 14-23 eller efter nærmere aftale.

Du får ansvaret for:

  • Forebyggende vedligehold af vores maskinpark – primært HOMAG
  • Løbende reparationer
  • Mekanisk og elektronisk fejlfinding
  • Udvikling og konstant forbedring af vores høje service- og kvalitetsniveau
  • Medindflydelse på løbende investeringer i vores maskinpark
  • Frembringelse og igangsætning af optimerings- og løsningsforslag, der kan øge virksomhedens konkurrenceevne – og resultater
  • Ad hoc opgaver

Du får en bred berøringsflade såvel internt som eksternt i form af leverandører og øvrige eksterne samarbejdspartnere.

Læs mere om jobbet og hvordan du søger i stillingsopslaget her

Maskinsnedker eller tillært søges til kørsel med Homag maskingade (aften)

Vi har fortsat travlt og søger derfor hurtigst muligt en maskinsnedker eller tillært til vores aftenhold til kørsel med Homag maskingade.

Vi er i dag ca. 80 dygtige medarbejdere i vores produktion og forventer fortsat stigende aktivitetsniveau. Aftenholdet består i dag af 12 medarbejdere. Vi arbejder 4 dags uge med start mandag eftermiddag. Evt. nødvendig oplæring vil foregå på daghold.

Det er et krav, at du har erfaring med kørsel med Homag maskingade. Du har erfaring indenfor plademøbelproduktion samt stor interesse i at arbejde med kvalitetsmøbler. Du sætter en ære i at få tingene fra hånden i den rette kvalitet. Det er vigtigt, at du både kan arbejde selvstændigt og i teams.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø, attraktive arbejdstider og engagerede kollegaer, der glæder sig til at byde dig velkommen. Hos os er kvalitet, ny teknologi og effektiv produktion vigtig for at levere de bæredygtige møbelløsninger, vores kunder ønsker.

Hvis du er interesseret i at søge jobbet eller høre mere, kan du kontakte Supply Chain Manager Michael Flæng Larsen på mfl(at)fumac.dk

Maskinsnedkere, møbelsnedkere eller tillærte søges til produktion og lakafdeling (aften)

Vi øger fortsat aktivitetsniveauet og søger derfor 2 nye medarbejdere til aftenholdet hurtigst muligt.

Vi er i dag ca. 80 dygtige medarbejdere i vores produktion og forventer fortsat stigende aktivitetsniveau. Aftenholdet består af 12 medarbejdere, der arbejder 4 dags uge med start mandag eftermiddag. Natholdet består af 8 medarbejdere, der arbejder 4 dags uge med start søndag aften. Dagholdet består af ca. 60 medarbejdere. Evt. nødvendig oplæring vil så vidt muligt foregå på det hold, du bliver ansat på.

Opgaverne omfatter primært betjening af CNC maskiner samt sprøjtelakering med airless. Da vi har travlt, vil opgaver som oliering, lakering/slibning, pakning af bordplader, samling af møbler m.m. også forekomme.

Erfaring med CNC og håndsprøjtning med airless foretrækkes. Truckkort er en fordel men ikke nødvendigt.

Det er vigtigt, at du har lyst til at arbejde med kvalitetsmøbler. Du er kvalitetsbevidst, fleksibel og sætter en ære i at få tingene fra hånden. Du kan tale og forstå dansk, da alle produktionspapirer og instruktioner kun forefindes på dansk. Du kan arbejde både selvstændigt og i teams. Erfaring indenfor plademøbelproduktion foretrækkes.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø, attraktive arbejdstider og engagerede kollegaer, der glæder sig til at byde dig velkommen. Hos os er kvalitet, ny teknologi og effektiv produktion vigtig for at kunne levere de bæredygtige møbelløsninger, vores kunder ønsker.

Kontakt Supply Chain Manager Michael Flæng Larsen på mfl(at)fumac.dk, hvis du er interesseret i at søge stillingen og/eller har spørgsmål.

Piccoline til kontoret

FUMAC søger en ansvarsfuld, dygtig og fleksibel piccoline med tiltrædelse snarest. Opgaverne omfatter praktiske og administrative opgaver som f.eks. oprydning, arkivering og klargøring af vareprøver. Vi forestiller os, at du går i 6. eller 7. klasse. Antal timer pr. uge varierer, da det er meget forskelligt, hvor travlt vi har. Send din ansøgning til Tove på tma(at)fumac.dk snarest. Du er velkommen til at ringe på 30 26 20 52, hvis du har spørgsmål.

Uopfordrede ansøgninger

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, hvis du gerne vil arbejde med kvalitetsmøbler i et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø med korte beslutningsveje i en moderne virksomhed i vækst.

Vi modtager gerne din ansøgning, uanset om du er interesseret i et job i produktionen, på kontoret eller ’landevejen’ og uanset om du er interesseret i dag-, aften- eller nathold, og uanset om du er ufaglært eller faglært. Er du faglært, er du måske maskinsnedker, møbelsnedker, industrilakerer, autolakerer, tømrer eller snedker.

Hvis du ønsker at søge job hos os, kan du sende din ansøgning, CV og anbefalinger til post(at)fumac.dk.