• da
  • en
English site is coming soon
Kvalitet, miljø og CSR

Kvalitet, miljø og CSR

FUMAC arbejder efter ISO 14001:2015 (miljø) og ISO 9001:2015 (kvalitet) principperne. Det betyder blandt andet, at FUMAC A/S opfylder lovmæssige krav, kundekrav og egne krav relateret til kvalitet og miljø.

Kvalitet

FUMAC sætter en ære i at levere den allerbedste kvalitet. Vi tager ansvar for vores arbejde i hele værdikæden lige fra salgsfasen til produktion og produkter til levering og after-sales-service. Vi lytter til vores kunder og rådgiver dem om de bedste løsninger tilpasset deres behov. Vi producerer kvalitetsmøbler i overensstemmelse med vores kunders forventninger – og vi leverer til aftalt tid.

Læs mere om vores kvalitets- og miljøpolitik.

Miljø

Vi opfylder alle krav til dansk lovgivning og har endvidere udarbejdet en generel miljøledelse i henhold til anerkendte internationale standarder. Vores miljøledelse er baseret på ISO 14001:2015, og vi udarbejder årlige miljøregnskaber, hvor det blandt andet fremgår, at vores produktionsprocesser er mindst muligt forurenende.

Alle FUMAC’s leverandører skal leve op til de samme høje standarder, som vi stiller til os selv. Du kan læse mere om vores Code of Conduct her: Code of Conduct for FUMACs leverandører.

Vi benytter kun bæredygtigt træ fra kontrollerede skovbrug, og vores leverandører af træ og spån er FSC certificerede.

Læs mere om vores miljøpolitik her.

Du kan få tilsendt testrapporter og specifikationer ved at ringe til vores salgskontor på +45 8644 8122.

CSR

Hos FUMAC har vi taget stilling til, hvilken adfærdskodeks vi ønsker at støtte og styrke. Vi kræver af vores leverandører, at de overholder vores Code of Conduct, som blandt andet beskriver respekt for medarbejderne og basale menneskerettigheder, forbud mod børnearbejde og helbred og sikkerhed for medarbejderne.

Du kan læse mere om vores Code of Conduct her: Code of Conduct for FUMACs leverandører.

Hos FUMAC tager vi et socialt ansvar. Vi sætter en ære i at hjælpe mennesker med forskellige problemstillinger på arbejdsmarkedet. Vi har ansatte i arbejdsprøvning, medarbejdere i flexjob og medarbejdere i jobtilskud.

FUMAC A/S arbejder intenst på at have et godt arbejdsmiljø for vores ansatte. Mange af vores medarbejdere har arbejdet hos os i mange år – det ser vi som et sundhedstegn for virksomheden.

Vores gode arbejdsmiljø giver vores ansatte arbejdsglæde, evne og villighed til både at arbejde fleksibelt og bidrage til at forhindre arbejdsskader, ulykker-, -lidelser og ’nær-ved-ulykker’.

 

Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Læs mere…